Aller au contenu principal

SKILL BUILDERS

Type partnerschap :

  • Ateliers voor het actief zoeken naar werk (AAZW's)
  • Jongeren
  • Begeleiding van werkzoekenden van 50 jaar en ouder
SKILL BUILDERS

Wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet,is beter gewapend voor de toekomst. SBS Skill BuilderS ondersteunt mensen en organisaties om daar duurzaam in te slagen. Als jij je talenten ontdekt, ontwikkelt en optimaal inzet, dan sta je aan het roer van je loopbaan en stuur je die in de richting die jij wil. Dat is loopbaanzekerheid.

Zo gaan we met jou mee:

  • Je verwachtingen en doelstellingen staan centraal;
  • We brengen je talenten en vaardigheden in kaart;

Samen gaan we aan de slag... vérder met jouw talent.

Project in samenwerking met Actiris

Atelier voor het Actief Zoeken naar Werk: Als Frans- of Nederlandstalige werkzoekende uit Brussel kan je bij ons terecht voor gratis individuele of groepsbegeleiding gedurende maximum 1 jaar. Via de AAZW-aanpak (Atelier Actief Zoeken naar Werk) helpen we jou vat krijgen op de arbeidsmarkt en jouw situatie. We stomen jou klaar voor een succesvolle (her)start, begeleiden jou tijdens sollicitatiegesprekken en volgen jou op als je aan de slag bent.

50+: Als Frans- of Nederlandstalige werkzoekende uit Brussel kan je bij ons terecht voor gratis individuele of groepsbegeleiding gedurende maximum 1 jaar. We bouwen bruggen met werkgevers om kansen op tewerkstelling van onze coachees te vergroten.